M-am hotarat in ultima clipa sa particip la conferinta PRbeta, ajunsa la editia cu numarul sapte. Recunosc ca am un gand de mustrare pentru omiterea celorlalte, dar cu siguranta evenimentele viitoare vor fi bifate.

Cataloghez conferintele/evenimentele ca fiind bune atunci cand raman la final cu senzatia de umplere. Si aici ma refer la anumite goluri informationale. Colectam informatii, ascultam povesti si intamplari, iar pe sfarsit concluzionam ca nu a fost a waste of time.

Desi totul s-a intamplat pe parcursul a opt ore, nu am simtit ca a fost prea mult, lucru datorat programului foarte bine stabilit, cu momente de respiro exact cand trebuie. Pauzele au un rol important deoarece te lasa sa rumegi informatia, sa o analizezi si sa iti eliberezi mintea pentru urmatorul subiect de discutat.

Cele patru sesiuni au avut ca tema principala etica in comunicare, fie ca vorbim de mass-media, PR sau business la modul general. Au fost speakeri din domenii diferite, profesionisti, mai mult sau mai putin, dar fiecare cu povesti si invataturi de transmis.

(Visited 25 times, 1 visits today)
Henna tattoos in town - Timisoara Henna Event