_mg_9462

Ia-ti timpul tau in dimineata zilei agitate. Ia-ti momentele tale de rasfat. Nu uita de femeia din tine care tanjeste dupa atentie. Atentia ta!

După seri în care număr pe degetele de la o mana orele de somn, nu ma surprinde faptul ca ma trezesc cu ochi obositi si o fata care zice „acopera-ma cu tot machiajul din lume”. Oh, da! Multe-s diminetile precedate de noptile insomniilor acute, a lecturilor tarzii sau a gandurilor intime si profunde.

Cu tot acestea, dimineata imi alint corpul cu halatul pufos, sufletul cu o cafea tare, „stinsa” cu mult lapte si dedic putin timp fetei si ochilor obositi. Incercanati, cu trasaturi iesite in relief, pe scurt ochii mei sufera si trebuie sa gasesc o solutie! 🙂

_mg_9458

Rapide si eficiente sunt padurile cosmetice imbibate in diverse „potiuni magice”. Prefer ceaiurile, infuziile, tincturile naturale. După ore intregi de lectura si ochi suprasolicitati, ii inviorez cu doua comprese alternative, calde si reci, imbibate in ceai de tei, infuzie de petale de trandafiri sau romanita. De asemenea, masajul cu uleiuri naturale in jurul ochilor este secretul unei priviri luminoase si vizibil odihnite.

_mg_9461

Multumiri fotografului Marinchesco pentru rabdare si profesionalism & Salon Ibiza Style pentru gazduire!

 

(Visited 127 times, 1 visits today)
5 pasi de urmat ca sa scapi de tenul obosit