Am tot văzut genul acesta de eveniment prin țară de curând, ca mai apoi să dau peste postarea care anunța unul și în vestul țării. Când aduni în același loc oameni cu pasiuni comune, nu ai cum să dai greș. Așa a fost și la primul Instameet din Timișoara.

Am completat formularul de înscriere cu puțină neîncredere pentru că locurile erau limitate, dar mulți oameni în Timișoara cu pagini de Instagram peste care ți-ai scurge ochii ore în șir. Al meu e de nicăierea, o explozie de poze cu ceea fac, mănânc, văd, citesc, dar și multe zâmbete. Un amator. Momentan, evident. Și totuși, pare-se că au dat curs și începătorilor, unde informația și practica sunt necesare. Un lucru firesc.

Organizatorii evenimentului, cei care sunt în spatele Ziva Branding, Maggie și Denis, au ales Cafeneaua Ovride pentru a găzdui evenimentul. Ocazie cu care am descoperit și eu locul unde mi-as bea zilnic cafeaua. Decorul cafenelei cu greu m-a lăsat să păstrez contactul vizual cu vorbitorii.

Au fost prezenți oameni pasionați de fotografie, oameni pregătiți pentru discuții, oameni cu întrebările și curiozitățile la ei, oameni care au creat o atmosferă friendly. Organizatorii au ales un public pe măsură, pe măsura entuziasmului și a zâmbetelor oferite de ei.

Evenimentul s-a incheiat doar pentru seara de 18 iunie, organizatorii au în plan alte și alte întâlniri, evenimente cu și despre Instagram.

Foto: Ziva Branding

Cu siguranță s-a plecat zâmbind.

Numai gânduri bune,

L.A.

 

(Visited 114 times, 1 visits today)
Străină